گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

خسارت ۱۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به سوریه

وزارت خارجه سوریه با اشاره به خسارت بیش از ۱۱۱ میلیارد دلاری آمریکا به این کشور، درخصوص سرقت نفت و گندم سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی به سازمان ملل متحد نامه نوشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه دو نامه جداگانه به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در خصوص سرقت نفت و گندم این کشور توسط آمریکا ارسال کرد.

وزارت خارجه سوریه همچنین تاکید کرد که آمریکا در مجموع حدود ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار دلار به این کشور در بخش نفت خسارت وارد کرده است.

این وزارتخانه درباره جزئیات این خسارتها گفت: در نتیجه تجاوزگریهای مستقیم نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آن، سوریه حدود ۲۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار خسارت دیده است و خسارت غیر مستقیم نیز بیش از ۸۶ میلیارد دلار است که مجموع این خسارت در بخش نفت به ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار رسیده است.

با شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه کردند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیهساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است./ایرنا

ارسال نظر